Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambijentalno Svjetlo

25 Nano

Ambijentalno Svjetlo 25 Nano je umjetnički svjetlosni instrument koji predstavlja efemerno i postojano, rođenje i smrt. Radeći s Spring Pool Glass Industrial CO, LTD, čija vizija gradi sustavnu petlju za recikliranje stakla za održivu budućnost, 25 Nano je za utjelovljenje ideje odabrao relativno krhki mjehurić kao medij za razliku od čvrstog stakla. Na instrumentu svjetlost svjetluca kroz životne cikluse mjehurića, projicirajući dušanu boju i sjene u okoliš, stvarajući sanjivu atmosferu oko korisnika.

Zadaća Svjetlost

Linear

Zadaća Svjetlost Tehnika savijanja cijevi Linear Light se uvelike koristi za proizvodnju dijelova vozila. Kutna linija tekućine ostvaruje se preciznom kontrolom tajvanskog proizvođača, pa imaju minimalni materijal za izradu Linear Light Light, male, snažne i prijenosne; idealno za osvjetljenje bilo kojeg modernog interijera. Primjenjuje LED čipove bez dodira koji trepere, s memorijskom funkcijom koja se uključuje na prethodno postavljenoj glasnoći. Linearni zadatak dizajniran je tako da ga lako sastavi korisnik, sastavljen je od netoksičnog materijala i isporučuje se s ravnom ambalažom; dajući sve od sebe za smanjenje utjecaja na okoliš.

Radni Prostor

Dava

Radni Prostor Dava je razvijena za urede otvorenog prostora, škole i sveučilišta u kojima su važne mirne i koncentrirane faze rada. Moduli smanjuju zvučne i vizualne poremećaje. Svojim trokutastim oblikom, namještaj je prostorno učinkovit i omogućava razne mogućnosti uređenja. Dava materijali su WPC i vuna od filca, oboje su biorazgradivi. Sustav s dodacima pričvršćuje dva zida na stol i podvlači jednostavnost u proizvodnji i rukovanju.

Stambena Kuća

Brooklyn Luxury

Stambena Kuća Inspirisan strašću klijenta prema bogatim povijesnim rezidencijama, ovaj projekt predstavlja prilagodbu funkcionalizma i tradicije namjerama sadašnjosti. Tako je odabran klasični stil, prilagođen i stiliziran kanonima suvremenog dizajna i modernih tehnologija, novi materijali dobre kvalitete pridonijeli su stvaranju ovog projekta - istinskog dragulja njujorške arhitekture. Očekivani izdaci premašit će 5 milijuna američkih dolara, ponudit će prostor za stvaranje modernog i bogatog interijera, ali i funkcionalnog i ugodnog.

Pametni Namještaj

Fluid Cube and Snake

Pametni Namještaj Hello Wood stvorio je liniju namještaja na otvorenom s pametnim funkcijama za zajedničke prostore. Zamišljajući žanr javnog namještaja, osmislili su vizualno privlačne i funkcionalne instalacije, uključujući osvjetljenje i USB utičnice, koji su zahtijevali integraciju solarnih panela i baterija. Zmija je modularna struktura; njegovi su elementi promjenjivi da stanu na dano mjesto. Kocka fluida je fiksna jedinica sa staklenim vrhom na kojoj se nalaze solarne ćelije. Studio vjeruje da je svrha dizajna pretvoriti predmete svakodnevne uporabe u drage predmete.

Blagovaonski Stol

Augusta

Blagovaonski Stol Augusta interpretira klasični trpezarijski stol. Predstavljajući generacije koje su pred nama, čini se da dizajn raste iz nevidljivog korijena. Noge stola orijentirane su na ovu uobičajenu jezgru, pružajući se da pridržava stol podudarnog s knjigama. Čvrsto europsko drvo oraha odabrano je zbog značenja mudrosti i rasta. Drvo koje proizvođači namještaja obično odbacuju koristi se za svoje izazove s kojima surađuje. Čvorovi, pukotine, treskanje vjetra i jedinstveni vrtlozi pripovijedaju život stabla. Jedinstvenost drva omogućava ovoj priči da živi u komadu obiteljskog namještaja.