Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zdjela S Maslinama

Oli

Zdjela S Maslinama OLI, vizualno minimalistički objekt, zamišljen je na temelju njegove funkcije, ideje o skrivanju jama koja proizlazi iz specifične potrebe. Uslijedila su promatranja raznih situacija, ružnoća jama i potreba da se uljepša ljepota masline. Kao dvostrano pakiranje, Oli je stvoren tako da bi ga jednom otvaranje naglasilo faktor iznenađenja. Dizajner je bio inspiriran oblikom masline i njegovom jednostavnošću. Izbor porculana odnosi se na vrijednost samog materijala i njegovu upotrebljivost.

Naziv projekta : Oli, Ime dizajnera : Miguel Pinto Félix, Ime klijenta : MPFXDESIGN.

Oli Zdjela S Maslinama

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.