Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

la SINFONIA de los ARBOLES

Stol Tablica la SINFONIA de los ARBOLES je potraga za poezijom u dizajnu... Šuma gledana sa zemlje je poput stupova koji nestaju u nebu. Ne možemo ih vidjeti odozgo; šuma iz ptičje perspektive nalikuje glatkom tepihu. Vertikalnost postaje horizontalnost i još uvijek ostaje ujedinjena u svojoj dvojnosti. Isto tako, stol la SINFONIA de los ARBOLES podsjeća na grane drveća koje tvore stabilnu podlogu za suptilnu radnu ploču koja izaziva silu gravitacije. Tek tu i tamo sunčeve zrake zatrepere kroz grane drveća.

Rasvjeta

Mondrian

Rasvjeta Viseća svjetiljka Mondrian dopire do emocija kroz boje, volumene i oblike. Ime vodi do njegovog nadahnuća, slikara Mondriana. To je viseća svjetiljka pravokutnog oblika u vodoravnoj osi izgrađena od nekoliko slojeva akrila u boji. Svjetiljka ima četiri različita pogleda koristeći prednost interakcije i harmonije koju stvara šest boja korištenih za ovu kompoziciju, gdje se oblik prekida bijelom linijom i žutim slojem. Mondrian emitira svjetlost prema gore i prema dolje stvarajući difuznu, neinvazivnu rasvjetu, koja se podešava bežičnim daljinskim upravljačem koji se može zatamniti.

Rukohvat S Bučicama

Dbgripper

Rukohvat S Bučicama Ovo je siguran i dobar fitnes alat za sve uzraste. Soft touch premaz na površini, pruža svilenkast osjećaj. Izrađen od 100% recikliranog silikona s posebnom formulom materijala koji proizvodi 6 različitih razina tvrdoće, različite veličine i težine, pruža opcijski trening sile hvatanja. Hvatalica za ruke također može stati na zaobljeni usjek s obje strane šipke za bučice dodajući mu težinu za trening mišića ruku do 60 vrsta različitih kombinacija snage. Privlačne boje od svijetle do tamne, označava snagu i težinu od svijetle do teške.

Vaza

Canyon

Vaza Ručno izrađena vaza za cvijeće izrađena je od 400 komada preciznog laserskog rezanja lima različitih debljina, slaganje sloj po sloj i zavareno dio po dio, demonstrirajući umjetničku skulpturu vaze za cvijeće, prikazanu u detaljnom uzorku kanjona. Slojevi metala za slaganje prikazuju teksturu kanjonskog dijela, također povećavajući scenarije s različitim ambijentima, stvarajući nepravilne promjene prirodne efekte teksture.

Stolica

Stool Glavy Roda

Stolica Stool Glavy Roda utjelovljuje osobine svojstvene glavi obitelji: integritet, organiziranost i samodisciplinu. Pravi kutovi, kružni i pravokutni oblici u kombinaciji s elementima ornamenta podupiru vezu prošlosti i sadašnjosti, čineći stolicu bezvremenskim objektom. Stolica je izrađena od drveta uz korištenje ekoloških premaza i može se obojiti u bilo koju boju po želji. Tabure Glavy Roda prirodno će se uklopiti u svaki interijer ureda, hotela ili privatne kuće.

Stolić Za Kavu

Sankao

Stolić Za Kavu Sankao stolić za kavu, "tri lica" na japanskom, elegantan je komad namještaja koji bi trebao postati važan lik svakog modernog dnevnog boravka. Sankao se temelji na evolucijskom konceptu koji raste i razvija se kao živo biće. Izbor materijala mogao bi biti samo puno drvo iz održivih nasada. Sankao stolić za kavu jednako kombinira najvišu tehnologiju proizvodnje s tradicionalnom zanatom, čineći svaki komad jedinstvenim. Sankao je dostupan u različitim vrstama masivnog drveta kao što su Iroko, hrast ili jasen.