Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

Grid

Stol Mreža je stol dizajniran iz mrežnog sustava nadahnutog tradicionalnom kineskom arhitekturom, gdje se vrsta drvene građe zvane Dougong (Dou Gong) koristi u raznim dijelovima zgrade. Korištenjem tradicionalne međusobno povezane drvene strukture, sastavljanje stola također je proces učenja o strukturi i doživljavanja povijesti. Noseća konstrukcija (Dou Gong) izrađena je od modularnih dijelova koji se lako mogu rastaviti i trebaju skladištenje.

Serija Namještaja

Sama

Serija Namještaja Sama je autentična serija namještaja koja pruža funkcionalnost, emocionalno iskustvo i jedinstvenost kroz svoje minimalne, praktične oblike i snažan vizualni efekt. Kulturna inspiracija crpljena iz poezije vrtložnih kostima koji se nose na ceremonijama Sama reinterpretirana je u svom dizajnu kroz igru konične geometrije i tehnika savijanja metala. Skulpturalno držanje serije kombinira se s jednostavnošću materijala, oblika i proizvodnih tehnika, kako bi se ponudio funkcionalni & amp; estetske blagodati. Rezultat je moderna serija namještaja koja pruža prepoznatljiv dodir životnim prostorima.

Pametni Kuhinjski Mlin

FinaMill

Pametni Kuhinjski Mlin FinaMill je snažni kuhinjski mlin s izmjenjivim i nadopunjivim mahunama začina. FinaMill je jednostavan način za uzdizanje kuhanja s odvažnim okusom svježe mljevenih začina. Jednostavno napunite mahune za višekratnu upotrebu suhim začinima ili začinskim biljem, stavite mahunu na mjesto i pritiskom na tipku sameljite točnu količinu začina koja vam je potrebna. Zamijenite mahune začina sa samo nekoliko klikova i nastavite kuhati. To je jedina brusilica za sve vaše začine.

Slijedite Fokus Ad-On

ND Lens Gear

Slijedite Fokus Ad-On ND LensGear precizno prilagođava samocentrirane leće različitih promjera. Serija ND LensGear pokriva sve leće kao niti jedna dostupna LensGear. Nema rezanja i nema savijanja: Nema više odvijača, istrošenih remena ili dosadnih ostataka remena koji strše. Sve stane kao šarm. I još jedan plus, njegov alat bez alata! Zahvaljujući pametnom dizajnu centrira se nježno i čvrsto oko leće.

Adapterski Sustav Za Profesionalno Snimanje

NiceDice

Adapterski Sustav Za Profesionalno Snimanje NiceDice-System prvi je višenamjenski adapter u industriji fotoaparata. Čini ugodnim pričvršćivanje opreme s različitim standardima ugradnje različitih marki - poput svjetla, monitora, mikrofona i odašiljača - na one kamere točno onako kako trebaju biti u skladu sa situacijom. Čak i novi standardi za montažu ili novo kupljena oprema mogu se jednostavno integrirati u ND-sustav, samo dobivanjem novog adaptera.

Svjetiljka

vanory Estelle

Svjetiljka Estelle kombinira klasični dizajn u obliku cilindričnog, ručno izrađenog staklenog tijela s inovativnom tehnologijom rasvjete koja proizvodi trodimenzionalne svjetlosne efekte na tekstilnom abažuru. Namjerno osmišljena kako bi svjetlosna raspoloženja pretvorila u emocionalno iskustvo, Estelle nudi beskonačnu raznolikost statičkih i dinamičkih ugođaja koja proizvode sve vrste boja i prijelaza, kojima se upravlja putem dodirne ploče na svjetiljci ili aplikacije za pametni telefon.