Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Jahta

Atlantico

Jahta Atlantico duga 77 metara je jahta za razonodu s prostranim vanjskim prostorima i širokim unutarnjim prostorima, što gostima omogućuje uživanje u pogledu na more i kontakt s njim. Cilj dizajna bio je stvoriti modernu jahtu bezvremenske elegancije. Poseban fokus bio je na proporcijama kako bi profil bio nizak. Jahta ima šest paluba sa sadržajima i uslugama kao što su heliodrom, tender garaže s gliserom i jetski. Šest apartmanskih kabina prima dvanaest gostiju, a vlasnik ima palubu s vanjskim salonom i jacuzzijem. Postoji vanjski i unutarnji bazen od 7 metara. Jahta ima hibridni pogon.

Igračka

Werkelkueche

Igračka Werkelkueche je rodno otvorena radna stanica koja omogućuje djeci da urone u svijet slobodne igre. Kombinira formalne i estetske značajke dječjih kuhinja i radnih stolova. Stoga Werkelkueche nude različite mogućnosti igranja. Zakrivljena radna ploča od šperploče može se koristiti kao sudoper, radionica ili skijaška staza. Bočni odjeljci mogu pružiti prostor za pohranu i skrivanje ili peći hrskave rolice. Uz pomoć šarenih i izmjenjivih alata djeca mogu realizirati svoje ideje i na igriv način oponašati svijet odraslih.

Rasvjetni Predmeti

Collection Crypto

Rasvjetni Predmeti Crypto je modularna kolekcija rasvjete jer se može širiti okomito i vodoravno, ovisno o tome kako su raspoređeni pojedinačni stakleni elementi koji čine svaku strukturu. Ideja koja je inspirirala dizajn potječe iz prirode, posebno podsjećajući na ledene stalaktite. Posebnost Crypto predmeta je u njihovom živopisnom puhanom staklu koje omogućuje da se svjetlost širi u mnogim smjerovima na vrlo mekan način. Proizvodnja se odvija potpuno ručno izrađenim procesom i krajnji korisnik je taj koji odlučuje kako će konačna instalacija biti sastavljena, svaki put na drugačiji način.

Kuhinjski Dodaci

KITCHEN TRAIN

Kuhinjski Dodaci Korištenje različitih stilova kuhinjskih instrumenata stvara neuredno okruženje za kuhanje osim vizualne smetnje. Stavljajući to ukratko, pokušao sam napraviti objedinjeni set ovih popularnih kuhinjskih dodataka koji se obično koriste u svim kućama. Ovaj dizajn je u potpunosti inspiriran kreativnošću. "Ujedinjeni oblik" i "Ugodan izgled" dvije su njegove karakteristike. Osim toga, tržište će ga dočekati zbog svog inovativnog izgleda. Ovo će biti prilika za proizvođača i kupca da se u jednom paketu kupi 6 posuđa.

Automatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 2

Automatizirani Imigracijski Terminal MBAS 2 osmišljen je kako bi prkosio prirodi sigurnosnih proizvoda i umanjio zastrašivanje i strah od tehnoloških i psiholoških aspekata. Njegov dizajn reinterpretira poznate elemente kućnog računala kako bi pružio prijatan izgled ruralnim građanima oko Tajlandske granice. Glasovni i vizualni sadržaji na zaslonu korisnici prvi put vode korak po korak. Dvoslojni ton na ploči za ispis prsta jasno označava zone skeniranja. MBAS 2 jedinstveni je proizvod koji ima za cilj promijeniti način na koji prelazimo granice, omogućavajući više jezika i prijateljsko nediskriminirajuće korisničko iskustvo.

Stolica

SERENAD

Stolica Poštujem sve vrste stolica. Po mom mišljenju, jedna od najvažnijih i klasičnih i posebnih stvari u dizajnu interijera je stolica. Ideja o stolici Serenada dolazi od labuda na vodi koji se okrenuo i stavio joj lice među krila. Možda sjajna i glatka površina stolice Serenad s drugačijim i posebnim dizajnom napravljena je samo za vrlo posebna i Jedinstvena mjesta.