Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kabrioletni Uređaj Za Obrazovanje

Pupil 108

Kabrioletni Uređaj Za Obrazovanje Učenik 108: najpovoljniji Windows 8 kabrioletni uređaj za obrazovanje. Novo sučelje i potpuno novo iskustvo u učenju. Učenik 108 obrušava se i na svijetu tableta i prijenosnih računala, prebacujući se među dva radi postizanja boljih performansi u obrazovanju. Windows 8 otvara nove mogućnosti učenja, omogućujući studentima da u potpunosti iskoriste mogućnost dodirnog zaslona i bezbroj aplikacija. Dio učenika Intel® obrazovnih rješenja, Pupil 108 je najpristupačnije i najprikladnije rješenje za učionice širom svijeta.

Blagovaonski Stol

Chromosome X

Blagovaonski Stol Trpezarijski stol dizajniran tako da omogući sjedenje za osam osoba koje djeluju u rasporedu strelica. Vrh je apstraktni X, izrađen od dva različita komada naglašena dubokom linijom, dok je isti apstraktni X reflektiran na podu s osnovnom strukturom. Bijela konstrukcija izrađena je od tri različita komada za jednostavno sastavljanje i transport. Nadalje, kontrast furnira od tikovine od vrha i bijele boje za bazu odabran je kako bi posvijetlio donji dio dajući veći naglasak nepravilnom obliku vrha, pružajući nagovještaj za različitu interakciju korisnika.

Odvojivi Uređaj Za Obrazovanje

Unite 401

Odvojivi Uređaj Za Obrazovanje Ujedinite 401: Savršeni duo za obrazovanje. Razgovarajmo o timskom radu. S nevjerojatno svestranim dizajnom 2 u 1, Unite 401 idealan je studentski uređaj za suradničko okruženje za učenje. Kombinacija tableta i prijenosnog računala nudi najsnažnije mobilno rješenje za obrazovanje, osnaženo mgseries sigurnim dizajnom po najpametnijoj cijeni.

Svjetiljka

Capsule Lamp

Svjetiljka Svjetiljka je u početku bila dizajnirana za marke dječje odjeće. Inspiraciju dolaze iz igračaka s kapsulama koje djeca dobivaju iz automata koji se obično nalaze na prodajnim mjestima. Gledajući gore prema svjetiljci, može se vidjeti gomila raznobojnih igračaka s kapsulama, svaka noseći želju i užitak koji budi nečiju mladenačku dušu. Broj kapsula može se prilagoditi, a sadržaj zamijeniti kako želite. Od svakodnevnih sitnica do posebnih ukrasa, svaki predmet koji stavite u kapsule postaje vaša jedinstvena pripovijest, čime kristalizirate svoj život i stanje uma u određeno vrijeme.

Prostirka

Folded Tones

Prostirka Tepisi su inherentno ravni, cilj je bio osporiti ovu jednostavnu činjenicu. Iluzija o trodimenzionalnosti postiže se sa samo tri boje. Raznolikost tonova i dubina prostirke ovisi o širini i gustoći pruga, a ne o velikoj paleti boja koje se mogu jarkocrtati s određenim prostorom, omogućavajući fleksibilnu upotrebu. Odozgo ili daleko, prostirka podsjeća na presavijeni lim. Međutim, dok sjedite ili leži na njemu, iluzija nabora možda neće biti vidljiva. To dovodi do upotrebe jednostavnih ponavljajućih linija koje se mogu uživati kao apstraktni uzorak izbliza.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Ovo je proizvod koji istovremeno služi kao funkcija i ljepota, začinjen naznakom kulture i korijena. 'Pozitivan i negativan' paravant djeluje kao podesiva i pokretna barijera za privatnost koja ne prodire ili ne ometa prostor. Islamski motiv daje efekt čipke koji se oduzima i obrnuto od materijala Koriana / Smole. Slično kao yin yang, uvijek postoji malo dobrog u lošem i uvijek malo lošeg u dobrom. Kad sunce zalazi na „Pozitivno i negativno“, uistinu je sjajni trenutak, a geometrijske sjene oslikavaju sobu.