Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotelja

The Monroe Chair

Fotelja Upečatljiva elegancija, jednostavnost ideje, udoban, dizajniran s obzirom na održivost. Monroe stolica je pokušaj drastičnog pojednostavljenja procesa proizvodnje koji se odnosi na izradu fotelje. Iskorištava potencijal CNC tehnologija da u više navrata izrezuju plosnati element iz MDF-a, a ti se elementi zatim slože oko središnje osi kako bi oblikovali kompleksno zakrivljenu fotelju. Stražnja noga postupno se postavlja u naslon za leđa, a naslon za ruku u prednju nogu, stvarajući izrazitu estetiku u potpunosti definiranu jednostavnošću proizvodnog postupka.

Park Klupa

Nessie

Park Klupa Projekt se temelji na ideji koncepta "Drop & Forget", odnosno jednostavnoj instalaciji na gradilištu s minimalnim troškovima instalacije u odnosu na postojeće infra-strukture urbanog okruženja. Robusna betonska tekućina, pažljivo izbalansirana, stvara ugodan i ugodan doživljaj sjedenja.

Hi-Fi Gramofon

Calliope

Hi-Fi Gramofon Krajnji cilj okretnog stola Hi-Fi-a je ponovno stvaranje najčišćih i nezagađenih zvukova; ova suština zvuka je i termin i koncept ovog dizajna. Ovaj uljepšeni izrađeni proizvod skulptura je zvuka koji reproducira zvuk. Kao gramofon spada među najbolje dostupne gramofone Hi-Fi, a ova neusporediva izvedba ukazuje i pojačava svojim jedinstvenim oblikom i aspektima dizajna; spajanje forme i funkcije u duhovnoj uniji kako bi utjelovio gramofon Calliope.

Umivaonik

Vortex

Umivaonik Cilj vrtlog dizajna je pronaći novi oblik utjecaja na protok vode u umivaonicima kako bi se povećala njihova učinkovitost, doprinijelo njihovom korisničkom iskustvu i poboljšalo njihove estetske i semiotičke kvalitete. Rezultat je metafora, izvedena iz idealiziranog vrtložnog oblika koji označava odvod i protok vode koji vizualno označavaju cijeli objekt kao funkcionalni umivaonik. Ovaj oblik u kombinaciji s slavinom vodi vodu u spiralni put koji omogućuje istoj količini vode da prekriva više tla što rezultira smanjenom potrošnjom vode za čišćenje.

Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg

Snowskate

Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg Izvorni Snow Skate ovdje je predstavljen u sasvim novom i funkcionalnom dizajnu - od mahagona od tvrdog drva i s trkačima od nehrđajućeg čelika. Jedna je prednost što se mogu koristiti tradicionalne kožne čizme s petom, a kao takve ne postoji potražnja za posebnim čizmama. Ključno u praksi klizanja je jednostavna tehnika vezanja, jer su dizajn i konstrukcija optimizirani dobrom kombinacijom širine i visine klizaljke. Drugi odlučujući faktor je širina trkača koja optimizira upravljanje klizanjem na čvrstom ili tvrdom snijegu. Trkači su od nehrđajućeg čelika i opremljeni su učvršćenim vijcima.

Struktura Rasvjete

Tensegrity Space Frame

Struktura Rasvjete Svjetlo okvira okvira Tensegrity koristi princip RBFullera "Manje za više" za proizvodnju svjetiljki koristeći samo izvor svjetlosti i električnu žicu. Tensegrity postaje strukturalno sredstvo kojim obojica djeluju međusobno u kompresiji i napetosti da bi stvorili naizgled diskontinuirano svjetlosno polje definirano samo njegovom strukturnom logikom. Njegova skalabilnost i ekonomičnost proizvodnje govore o robu beskrajne konfiguracije čiji blistavi oblik graciozno odolijeva gravitaciji jednostavnošću koja potvrđuje paradigmu naše epohe: postići više, a pritom koristeći manje.