Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotelja

Osker

Fotelja Osker vas odmah pozove da se opustite i opustite. Ova fotelja ima vrlo izražen i zakrivljen dizajn koji pruža karakteristične karakteristike poput savršeno izrađenih drvenih stolarija, kožnih naslona za ruke i jastuka. Mnogo detalja i upotreba visokokvalitetnih materijala: kože i punog drveta jamče suvremeni i bezvremenski dizajn.

Umivaonik Za Umivaonike

Eva

Umivaonik Za Umivaonike Inspiracija dizajnera nastala je iz minimalnog dizajna i za korištenje kao tiho, ali osvježavajuće svojstvo u prostoru kupaonice. Nastala je iz istraživanja arhitektonskih oblika i jednostavnog geometrijskog volumena. Umivaonik može biti potencijalno element koji definira različite prostore oko sebe i istodobno središnja točka u prostoru. Vrlo je jednostavan za korištenje, čist i izdržljiv. Postoji nekoliko varijacija uključujući samostalnu, sjedeću klupu i zidnu ugradnju, kao i jednostruki ili dvostruki umivaonik. Varijacije u boji (RAL boje) pomoći će integriranju dizajna u prostor.

Stolna Svjetiljka

Oplamp

Stolna Svjetiljka Oplamp se sastoji od keramičkog tijela i podloge od punog drveta na koju je postavljen LED izvor svjetlosti. Zahvaljujući svom obliku, dobivenom fuzijom tri čunja, tijelo Oplampa može se zakrenuti u tri različita položaja koja stvaraju različite vrste svjetlosti: visoka stolna svjetiljka s ambijentalnim svjetlom, niska stolna svjetiljka s ambijentalnim svjetlom ili dva ambijentalna svjetla. Svaka konfiguracija čunjeva svjetiljke omogućuje barem jednom zračenju svjetlosti prirodnu interakciju s okolnim arhitektonskim postavkama. Oplamp je dizajniran i potpuno ručno izrađen u Italiji.

Podesiva Stolna Svjetiljka

Poise

Podesiva Stolna Svjetiljka Akrobatski izgled Poise, stolne lampe koju je dizajnirao Robert Dabi iz tvrtke Unform.Studio pomiče se između statičkog i dinamičkog te velikog ili malog držanja. Ovisno o omjeru između njegovog osvjetljenog prstena i ruke koja ga drži, dolazi do sjecišta ili tangencijalne crte na kružnicu. Kada se postavi na višu policu, prsten bi mogao nadviti policu; ili naginjanjem prstena može dodirnuti okolni zid. Namjera ove prilagodljivosti je da se vlasnik kreativno uključi i igra sa izvorom svjetlosti u odnosu na druge predmete koji ga okružuju.

Zvučnički Orkestar

Sestetto

Zvučnički Orkestar Orkestralni sastav zvučnika koji sviraju zajedno poput pravih glazbenika. Sestetto je višekanalni audio sustav za reprodukciju pojedinih zapisa s instrumentima u odvojenim zvučnicima različitih tehnologija i materijala posvećenih određenom zvučnom kućištu, među čistim betonom, rezonirajućim drvenim zvučnim pločama i keramičkim rogovima. Miješanje pjesama i dijelova vraća se kako bi fizički bilo na mjestu slušanja, kao na pravom koncertu. Sestetto je komorni orkestar snimljene glazbe. Sestetto izravno proizvode sami dizajneri Stefano Ivan Scarascia i Francesco Shyam Zonca.

Javna Vanjska Vrtna Stolica

Para

Javna Vanjska Vrtna Stolica Para je set javnih stolica na otvorenom dizajniran da pruži suzdržanu fleksibilnost u vanjskim uvjetima. Komplet stolica jedinstveno simetričnog oblika i potpuno odudara od svojstvene vizualne ravnoteže uobičajenog dizajna stolica Inspiriran jednostavnim oblikom klackalica, ovaj set vanjskih stolica hrabar je, moderan i pozdravlja interakciju. Oboje s teškim ponderiranim dnom, Para A podržava rotaciju od 360 ° oko svoje baze, a Para B podržava dvosmjerno okretanje.