Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kafić

Aix Arome Cafe

Kafić Kafić je mjesto gdje posjetitelji osjećaju suživot s oceanima. Ogromna struktura u obliku jaja smještena u sredini prostora istovremeno djeluje kao blagajna i opskrba kavom. Ikoničan izgled govornice inspiriran je tamnim i dosadnim zrnom kave. Dva velika otvora na prednjoj strani s obje strane „velikog zrna“ služe kao dobar izvor ventilacije i prirodnog svjetla. Kafić je pružio dugački stol poput gomile hobotnica i mjehurića. Naizgled nasumično viseći lusteri slični su pogledu riba na vodenu površinu, sjajne valove apsorbiraju ugodnu sunčevu svjetlost sa širokog bijelog neba.

Naziv projekta : Aix Arome Cafe, Ime dizajnera : Ajax Law, Ime klijenta : Aix Arome Coffee Co. Ltd..

Aix Arome Cafe Kafić

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.