Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Collier

Eves Weapon

Collier Evino oružje izrađeno je od 750 karatnih ruža i bijelog zlata. Sadrži 110 dijamanata (20,2ct) i sastoji se od 62 segmenta. Svi imaju dva potpuno različita izgleda: Iz bočnog segmenta segmenti su oblika jabuke, odozgo se mogu vidjeti linije u obliku slova V. Svaki je segment podijeljen u stranu da bi se stvorio učinak opružnog opterećenja koji drži dijamante - dijamanti se drže samo napetošću. To povoljno naglašava blistavost, sjaj i povećava vidljivi sjaj dijamanta. Omogućuje izuzetno lagan i jasan dizajn, unatoč veličini ogrlice.

Naziv projekta : Eves Weapon, Ime dizajnera : Britta Schwalm, Ime klijenta : Brittas Schmiede.

Eves Weapon Collier

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.