Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izlog, Maloprodaja

Networking

Izlog, Maloprodaja Sportski materijali koje svakodnevno koristimo proizvode se u različitim dijelovima svijeta. Potrošačima se nude na policama sportskih trgovina putem vrlo složene marketinške i logističke mreže. Skočite jedne marke s najboljom mrežom. Izrada kolekcija od strane dizajnera u raznim državama u Europi, a proizvođači iz Kine bavili su se proizvodnjom vrhunske kvalitete. Putem marketinške kompanije sa sjedištem u Turskoj, kontaktirajte cijeli svijet i potrošače. Drugi izlog kompleksa jump showroom izgrađen je i na ovoj složenoj mrežnoj temi.

Naziv projekta : Networking, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : JUMP/GENMAR.

Networking Izlog, Maloprodaja

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.