Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenski Ormar

Shanghai

Višenamjenski Ormar "Shanghai" multifunkcionalni ormar. Linijski uzorak i lakonski oblik djeluju kao "ukrasni zid", a to omogućuje percepciju ormara kao ukrasne komponente. Sustav „sve uključeno“: uključuje mjesta za skladištenje različitog volumena; ugrađeni noćni ormarići koji su dio pročelja ormara otvorenog i zatvorenog jednim prednjim pritiskom; 2 ugrađene noćne svjetiljke skrivene pod izuzetnim volumenom s obje strane kreveta. Glavni dio ormara izrađen je od sićušnog drvenog oblika. Sastoji se od 1500 komada kempa i 4500 komada izbjeljenog hrasta.

Naziv projekta : Shanghai, Ime dizajnera : Julia Subbotina, Ime klijenta : Julia Subbotina.

Shanghai Višenamjenski Ormar

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.