Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bistro

Ubon

Bistro Ubon je tajlandski bistro smješten u jezgri kuvajtskog grada. Pogled na ulicu Fahad Al salim, ulicu koju su cijenili tijekom svojih dana. Svemirski program ovog bistroa zahtijeva učinkovit dizajn za sve prostore u kuhinji, spremištu i WC-u; omogućujući prostran prostor za ručavanje. Da bi se to postiglo, interijer radi gdje treba biti skladan s postojećim strukturnim elementima.

Naziv projekta : Ubon, Ime dizajnera : Rashed Alfoudari, Ime klijenta : .

Ubon Bistro

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.