Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Namještaj Plus Ventilator

Brise Table

Namještaj Plus Ventilator Brise Table dizajniran je s osjećajem odgovornosti za klimatske promjene i željom za korištenjem ventilatora, a ne klima uređaja. Umjesto da puše jak vjetar, on se usredotočuje na osjećaj hladnosti cirkulirajući zrak čak i nakon isključivanja klima uređaja. Pomoću Brise Stola, korisnici mogu popiti povjetarac i istovremeno ih koristiti kao bočni stol. Također, dobro prožima okoliš i čini prostor ljepšim.

Naziv projekta : Brise Table, Ime dizajnera : WONHO LEE, Ime klijenta : Wonho Lee.

Brise Table Namještaj Plus Ventilator

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.