Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pametni Namještaj

Fluid Cube and Snake

Pametni Namještaj Hello Wood stvorio je liniju namještaja na otvorenom s pametnim funkcijama za zajedničke prostore. Zamišljajući žanr javnog namještaja, osmislili su vizualno privlačne i funkcionalne instalacije, uključujući osvjetljenje i USB utičnice, koji su zahtijevali integraciju solarnih panela i baterija. Zmija je modularna struktura; njegovi su elementi promjenjivi da stanu na dano mjesto. Kocka fluida je fiksna jedinica sa staklenim vrhom na kojoj se nalaze solarne ćelije. Studio vjeruje da je svrha dizajna pretvoriti predmete svakodnevne uporabe u drage predmete.

Naziv projekta : Fluid Cube and Snake, Ime dizajnera : Hello Wood, Ime klijenta : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Pametni Namještaj

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.