Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Luksuzni Namještaj

Pet Home Collection

Luksuzni Namještaj Pet Home Collection je namještaj za kućne ljubimce, razvijen nakon pažljivog promatranja ponašanja četveronožnih prijatelja u kućnom okruženju. Koncept dizajna je ergonomija i ljepota, gdje dobrobit znači ravnotežu koju životinja pronalazi u vlastitom prostoru unutar kućnog okruženja, a dizajn je zamišljen kao kultura življenja u društvu kućnih ljubimaca. Pažljiv odabir materijala naglašava oblike i značajke svakog komada namještaja. Ovi objekti, posjedujući autonomiju ljepote i funkcije, zadovoljavaju instinkte kućnih ljubimaca i estetske potrebe kućnog okruženja.

Nosač Za Kućne Ljubimce

Pawspal

Nosač Za Kućne Ljubimce Nosiljka za kućne ljubimce Pawspal uštedjet će energiju i pomoći vlasniku da brzo dostavi. Za koncept dizajna Pawspal nosač za kućne ljubimce inspiriran Space Shuttleom kojim svoje ljupke ljubimce mogu odvesti kamo god žele. A ako imaju još jednog kućnog ljubimca, mogu staviti još jednog na vrh i spojiti kotače na dnu kako bi povukli nosače. Osim toga, Pawspal je dizajnirao s unutarnjim ventilacijskim ventilatorom koji je udoban za kućne ljubimce i jednostavan za punjenje USB C.

Uređaj Za Trenutno Prirodno Povećanje Usnica

Xtreme Lip-Shaper® System

Uređaj Za Trenutno Prirodno Povećanje Usnica Xtreme Lip-Shaper® System prvi je klinički dokazan siguran kozmetički uređaj za povećanje usana za kućnu upotrebu. Koristi 3500 godina staru kinesku metodu 'cuppinga' - drugim riječima, usisavanje - u kombinaciji s naprednom tehnologijom oblikovanja usana za trenutno konturiranje i povećanje usana. Dizajn stvara prekrasnu donju usnicu s jednim i dvostrukim udubinkama, baš kao i Angelina Jolie. Korisnici mogu poboljšati gornju ili donju usnu zasebno. Dizajn je također izgrađen za podizanje lukova Kupidovog luka, popunjavanje usnih jama za podizanje kutova starenja usta. Pogodno za oba spola.

Kocke Šećera

Two spoons of sugar

Kocke Šećera Uzimanje čaja ili ispijanje kave nije samo utaživanje žeđi. To je obred prepuštanja i dijeljenja. Dodavanje šećera kavi ili čaju moglo bi biti jednostavno kao što se sjećate rimskih brojeva! Bilo da vam treba jedna žlica šećera ili dvije ili tri, samo morate odabrati jedan od tri broja od šećera i staviti ga u svoj topli / hladni napitak. Jedna akcija i tvoja svrha su riješeni. Nema žlice, nema mjerenja, to postaje tako jednostavno.

Toalet Za Pse

PoLoo

Toalet Za Pse PoLoo je automatski WC koji pomaže psima da miruju u miru, čak i kad je vani loše vrijeme. U ljeto 2008. godine, za vrijeme jedrenja s tri obiteljska psa, Eliana Reggiori, kvalificirani pomorac, osmislila je PoLoo. Sa svojim prijateljem Adnanom Al Malehom dizajnirala je nešto što će pomoći ne samo kvaliteti života pasa, već i poboljšati je za vlasnike koji su stariji ili onesposobljeni i ne mogu izaći iz kuće u zimskom periodu. Automatski je, izbjegavajte miris i jednostavan je za nošenje, čišćenje i idealan je za one koji žive u stanovima, za vlasnike autodoma i čamaca, hotele i odmarališta.

Kućica Za Ptice

Domik Ptashki

Kućica Za Ptice Zbog monotonog načina života i nedostatka održive interakcije s prirodom, osoba živi u stanju stalnog raspada i unutarnjeg nezadovoljstva, što mu ne dopušta da u potpunosti uživa u životu. To se može popraviti širenjem granica percepcije i stjecanjem novog iskustva interakcije čovjek-priroda. Zašto ptice? Njihovo pjevanje pozitivno utječe na čovjekovo mentalno zdravlje, a ptice štite i okoliš od insekata. Projekt Domik Ptashki prilika je stvoriti korisno susjedstvo i okušati se u ulozi ornitologa promatranjem i brigom o pticama.