Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Piće

Firefly

Piće Ovaj dizajn je novi koktel s Chia-om, glavna ideja bila je dizajnirati koktel koji ima nekoliko faza ukusa. Ovaj dizajn također dolazi sa različitim bojama koje se mogu vidjeti pod crnom svjetlošću, što ga čini pogodnim za zabave i klubove. Chia može apsorbirati i rezervirati bilo koji okus i boju, tako da, kada pravi koktel s Firefly-om, možete iskusiti različite okuse, korak po korak. Nutricionistička vrijednost ovog proizvoda je veća u usporedbi s drugim koktelima, a to je sve zbog Chiaove velike hranjive vrijednosti i niskih kalorija , Ovaj dizajn je novo poglavlje u povijesti pića i koktela.

Kapsula

Wildcook

Kapsula Kapsula Wild Cook, kapsula je s raznim prirodnim sastojcima, a osmišljena je za pušenje hrane i stvaranje različitih okusa i mirisa. Većina ljudi vjeruje da je jedini način da se hrana puši spaljivanjem raznih vrsta drva, ali istina je da svoju hranu možete dimiti s puno materijala i stvoriti potpuno novi okus i miris. Dizajneri su shvatili razlike u ukusu širom svijeta i zato je ovaj dizajn potpuno fleksibilan kada je u pitanju upotrebljivost u različitim regijama. Ove kapsule dolaze u miješanim i pojedinačnim sastojcima.

Curling Iron

Nano Airy

Curling Iron Nano prozračno željezo za uvijanje koristi inovativnu tehnologiju negativnih iona. Dugo vremena zadržava glatku teksturu, mekanu sjajnu kovrču. Cijev za curling je podložena nanokeramičkim premazom, osjeća se vrlo glatko. Uvija kosu i nježno i brzo toplim zrakom negativnih iona. U usporedbi s glačama za uvijanje bez zraka, možete završiti nježnijom kvalitetom kose. Osnovna boja proizvoda je meka, topla i čista mat bijela, a akcentna boja je ružičasto zlato.

Ravnalo Za Kosu

Nano Airy

Ravnalo Za Kosu Nano prozračno željezo za ravnanje kombinira nanokeramičke materijale za oblaganje s inovativnom tehnologijom negativnog željeza, koja kosi nježno i glatko dovodi u ravan oblik brzo. Zahvaljujući senzoru magneta na vrhu poklopca i tijelu, uređaj se automatski isključuje kad se poklopac zatvori, što je sigurno za nošenje. Kompaktno kućište s USB punjivim bežičnim dizajnom jednostavno je pohraniti u torbu i nositi, pomažući ženkama da zadrže elegantnu frizuru u bilo kojem trenutku i bilo gdje. Shema boja bijelo-ružičaste boje daje uređaju ženstveni karakter.

Kutija Za Ručak

The Portable

Kutija Za Ručak Ugostiteljstvo je procvjetalo, a odlazak je postao nužnost modernih ljudi. Istodobno je nastalo i mnogo smeća. Mnoge kutije za obrok za držanje hrane mogu se reciklirati, ali plastične vrećice za pakiranje kutija za obrok doista se ne mogu reciklirati. Kako bi se smanjila upotreba plastičnih vrećica, funkcije kutije za jelo i plastike kombinirane su za dizajniranje novih kutija za ručak. Kutija za bale pretvara dio sebe u ručku koju je lako nositi i može integrirati više kutija za obrok, uvelike smanjujući upotrebu plastičnih vrećica za pakiranje kutija za obrok.

Brijač

Alpha Series

Brijač Alpha serija je kompaktan, poluprofesionalni brijač koji može podnijeti osnovne zadatke za njegu lica. Također proizvod koji nudi higijenska rješenja s inovativnim pristupom u kombinaciji s prekrasnom estetikom. Jednostavnost, minimalizam i funkcionalnost u kombinaciji s laganom interakcijom korisnika izgrađuju osnove projekta. Ključno je veselo korisničko iskustvo. Savjeti se lako mogu skinuti sa brijača i staviti na odjeljak za odlaganje. Priključak je dizajniran za punjenje brijača i čišćenje vrhova podržanih UV svjetlom unutar odjeljka za odlaganje.