Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Senzibilna Slavina

miscea KITCHEN

Senzibilna Slavina Sustav miscea KITCHEN prvi je svjetski kuhinjski slavin za doziranje bez tekućina s više tekućina. Kombinirajući 2 raspršivača i slavinu u jedinstveni i jednostavan za uporabu sustav, eliminira potrebu za zasebnim dozatorima oko kuhinjskog radnog prostora. Slavina je potpuno bez dodira, radi maksimalne higijene ruku i smanjuje širenje štetnih bakterija. U sustav se mogu koristiti različite visokokvalitetne i učinkovite sapune, deterdžente i dezinfekciona sredstva. Odlikuje se najbržom i najpouzdanijom senzorskom tehnologijom dostupnom na tržištu za precizne performanse.

Senzibilna Slavina

miscea LIGHT

Senzibilna Slavina Raspon svjetla miscea LIGHT sa senzorima koji se aktiviraju senzorom imaju integrirani dozator sapuna ugrađen izravno u slavinu za praktičnost i maksimalne higijene ruku. Pomoću brze i pouzdane senzorske tehnologije, raspršava sapun i vodu za higijensko i ergonomsko iskustvo pranja ruku. Ugrađeni raspršivač sapuna aktivira se kada ruka korisnika pređe preko sektora sapuna. Sapun se tada raspršuje samo kad se ruka korisnika stavi ispod ispitne slavine slavine. Voda se može primiti intuitivno držeći ruke ispod izlaza za vodu.

Automatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 1

Automatizirani Imigracijski Terminal MBAS 1 osmišljen je kako bi prkosio prirodi sigurnosnih proizvoda i umanjio zastrašivanje i strah kako tehnoloških tako i psiholoških aspekata. Dizajn izgleda prijateljski s čistim linijama koje se neprimjetno kombiniraju od skenera do zaslona. Glas i vizualni prikazi na ekranu vode korisnike koji prvi put korak po korak prolaze kroz proces imigracije. Jastučić za skeniranje otiska prsta može se odvojiti radi lakšeg održavanja ili brze zamjene. MBAS 1 jedinstveni je proizvod koji ima za cilj promijeniti način na koji prelazimo granice, omogućavajući višestruku jezičnu interakciju i prijateljsko nediskriminirajuće korisničko iskustvo.

Blok Noža

a-maze

Blok Noža Dizajn bloka noževa s labirintom želi podjednako potaknuti naša mentalna i vizualna osjetila. Način na koji pohranjuje i organizira noževe jedinstveno je inspiriran igrom iz djetinjstva koji su svi poznati. Spajajući estetiku i funkcionalnost zajedno, a-labirint služi svojoj svrsi i još važnije gradi vezu s nama koja evocira emocije radoznalosti i zabave. Čista, u svom obliku, labirint omogućuje nam uživanje u svojoj jednostavnosti koja naredi mnogo više s manje. Zbog toga a-labirint stvara autentičnu inovaciju proizvoda uz nezaboravno korisničko iskustvo i izgled koji vam treba uskladiti.

Svjetiljka

the Light in the Bubble

Svjetiljka Svjetlost u mjehuriću moderna je žarulja u znak sjećanja na staro žarulje Edisonove žarulje. To je vodljivi izvor svjetlosti ugrađen u lim od pleksiglasa, presječen laserom u obliku žarulje. Žarulja je prozirna, ali kad uključite svjetlo, možete vidjeti žarulju i oblik žarulje. Može se koristiti poput privjeska ili u zamjeni tradicionalne žarulje.

Ovjesna Svjetiljka

Spin

Ovjesna Svjetiljka Spin, koji je dizajnirao Ruben Saldana, je suspendirana LED svjetiljka za akcentno osvjetljenje. Minimalistički izraz njegovih bitnih linija, njegova zaobljena geometrija i oblik daju Spinu njegov lijep i skladan dizajn. Tijelo, u potpunosti proizvedeno od aluminija, daje lakoću i konzistenciju, istovremeno djelujući kao hladnjak. Njegova stropna podloga na stropu i ultra tanki tenzor stvaraju osjećaj zračne plovnosti. Dostupan u crno-bijeloj boji, Spin je savršeno svjetlo koje se postavlja za šankove, pulta, vitrine ...