Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igračka

Mini Mech

Igračka Inspiriran fleksibilnom prirodom modularnih struktura, Mini Mech je kolekcija prozirnih blokova koji se mogu sastaviti u složene sustave. Svaki blok sadrži mehaničku jedinicu. Zbog univerzalnog dizajna spojnica i magnetskih priključaka, može se napraviti bezbroj različitih kombinacija. Ovaj dizajn istovremeno ima i obrazovne i rekreacijske svrhe. Njegov je cilj razvoj snage stvaranja i omogućava mladim inženjerima da vide stvarni mehanizam svake jedinice pojedinačno i zajedno u sustavu.

Slavina

Aluvia

Slavina Aluvia dizajn crpi inspiraciju za aluvijalnu eroziju, oblikovanjem vode nježnim siluetama na stijenama kroz vrijeme i upornost; baš poput riječnih šljunkara, mekoća i ljubazni zavoji u dizajnu ručke zavode korisnika bez poteškoća. Pažljivo izrađeni prijelazi omogućuju svjetlu da tečno kreće po površinama, pružajući svakom proizvodu skladan izgled.

Stol Za Laptop

Ultraleggera

Stol Za Laptop U korisničkom životnom prostoru moći će preuzeti zadatak stola za kavu i udovoljiti potrebama postavljanja, odlaska, imajući na umu brojne predmete; Nije dizajniran samo za upotrebu na prijenosnom računalu, već može biti manje specifičan za korištenje prijenosnog računala; Može omogućiti različite položaje sjedećih mjesta, a da pritom ne ograničavate pokretljivost pri uporabi na koljenu; Ukratko, kućni namještaj koji nije namijenjen uporabi na koljenima, ali se i dalje preporučuje koristiti u trenucima u sjedećim jedinicama poput sjedećih kauča.

Stolica

Stocker

Stolica Stocker je fuzija između stolice i stolice. Lagana drvena sjedala koja se mogu slagati prikladna su za privatne i polugodišnje objekte. Njegov izraziti oblik podcrtava ljepotu lokalnog drveta. Zamršeni strukturalni dizajn i konstrukcija omogućuju mu debljinom materijala od 8 mm od 100 posto čvrstog drveta za izradu robusnog, ali laganog predmeta teškog samo 2300 grama. Kompaktna konstrukcija Stocker-a omogućava uštedu prostora. Složene jedna na drugu, lako se mogu pohraniti, a zahvaljujući inovativnom dizajnu, Stocker se može potpuno gurnuti ispod stola.

Stolić Za Kavu

Drop

Stolić Za Kavu Ispust koji pažljivo proizvode majstori od drva i mramora; sastoji se od lakiranog tijela na čvrstom drvetu i mramoru. Specifična tekstura mramora razdvaja sve proizvode jedan od drugog. Svemirski dijelovi stolića za kavu pomažu u organizaciji kućne opreme. Još jedno važno svojstvo dizajna je lakoća pokreta koju pružaju skriveni kotači smješteni ispod karoserije. Ovaj dizajn omogućuje stvaranje različitih kombinacija s alternativama mramora i boja.

Radni Stol

Timbiriche

Radni Stol Dizajn izgleda kako odražava kontinuirano promjenjiv život suvremenog čovjeka u polivalentnom i inventivnom prostoru koji s jednom površinom usklađenom odsustvom ili prisutnošću komada drva koji klize, uklanjaju ili postavljaju nude beskonačne mogućnosti organiziranja predmeta u radnom prostoru, osiguravajući trajnost u prilagođenim mjestima koja odgovaraju potrebama svakog trenutka. Dizajneri su inspirirani tradicionalnom timbiriche igrom, pronalazeći suštinu u prilagodbi matrice osobnih pokretnih točaka koja pruža razigran prostor radnom mjestu.