Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Podne Pločice

REVICOMFORT

Podne Pločice REVICOMFORT je pomični i višekratni pod. Brzo i jednostavno nanošenje. Spremno za uporabu. Idealno za preuređivanje. U jednom proizvodu kombiniraju tehničke karakteristike porculanskih pločica za cijelo tijelo, ekonomske prednosti pojednostavljenog postavljanja koje štede vrijeme, jednostavnost mobilnosti i ponovnu uporabu u različitim prostorima. REVICOMFORT se može raditi u nekoliko Revigrésovih kolekcija: različiti efekti, boje i površine.

Aroma Difuzor

Magic stone

Aroma Difuzor Magic Stone mnogo je više od kućanskih uređaja, u stanju je stvoriti čarobnu atmosferu. Njegov je oblik nadahnut prirodom, razmišljajući o kamenu, izglađenom vodom rijeke. Vodeni element simbolično je predstavljen valom koji odvaja gornji od donjeg dijela tijela. Voda je ključni element ovog proizvoda koji pomoću ultrazvuka raspršuje vodu i mirisno ulje, stvarajući hladnu paru. Motiv vala služi za stvaranje atmosfere kroz LED svjetlost koja glatko mijenja boje. Povlačenjem poklopca aktivirate gumb kapaciteta koji kontrolira sve funkcije.

Igračke

Minimals

Igračke Minimale su simpatična linija modularnih životinja koje karakterizira primjena primarne palete boja i geometrijskih oblika. Naziv potječe, odjednom, od riječi "minimalizam" i kontrakcije "mini-životinja". Dakako, oni imaju namjeru razotkriti suštinu igračke uklanjanjem svih nebitnih oblika, značajki i koncepata. Zajedno stvaraju pantone boja, životinja, odjeće i arhetipa, potičući ljude da odaberu lik s kojim se poistovjećuju.

Bežični Zvučnik

Saxound

Bežični Zvučnik Saxound je jedinstveni koncept inspiriran nekim od vodećih svjetskih govornika. To je spoj najbolje inovacije koja je napravljena prije nekoliko godina, mješavinom naših vlastitih inovacija, što ga čini potpuno novim iskustvom za Ljudi. Osnovni elementi Saxound-a su cilindrični oblik i navojni niz. Dimenzije Saxounda potiču iz običnog kompaktnog diska promjera 13 centimetara i visine od 9,5 centimetara, koji se može pomaknuti jednom rukom. Sastoji se od dvije 1 "Visokotonci, dva 2" srednja upravljačka programa i bas radijator raspoređeni su u tako malom faktoru oblika.

Stolica

DARYA

Stolica Zapravo je ovaj stolac inspiriran prekrasnom tinejdžerkom, predivnom, razigranom djevojkom koja je porijekla, elegantna, a opet opuštena! s dugom toniranom rukom i nogama. ovo je stolica koju sam dizajnirao s ljubavlju i sve je ručno rezbareno. Ime te djevojke je "Darja."

Bluetooth Slušalice

Bluetrek Titanium +

Bluetooth Slušalice Ova nova "Titanium +" slušalica iz Bluetreka, dovršena stilskim dizajnom koji simbolizira "pružanje ruku" (cijev cijevi koja se proteže od kružnog uhog dijela), ugrađena u trajni materijal - aluminijsku metalnu leguru, a ponajviše opremljena mogućnostima za strujanje audio signala s najnovijih pametnih uređaja. Značajka brzog punjenja omogućava produljenje vašeg razgovora u trenu. Patentirani dizajn postavljanja baterija omogućuje da se ravnoteža težine na slušalicama poveća udobnost korištenja.