Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Slavina Za Umivaonik Za Slavine

Straw

Slavina Za Umivaonik Za Slavine Dizajn miješalice za umivaonik Straw slavina inspiriran je cijevastim oblicima mladih i zabavnih slamki za piće koje dolaze s osvježavajućim napitkom ljeti ili toplim napitkom zimi. Ovim projektom željeli smo istovremeno stvoriti objekt suvremenog, drznog i zabavnog dizajna. Pretpostavljajući da je umivaonik spremnik, početna ideja je namjeravala naglasiti slavinu kao kontaktni element s korisnikom, baš kao što su i slamke za piće točka za dodir s pićem.

Slavina Za Umivaonik Za Slavine

Smooth

Slavina Za Umivaonik Za Slavine Dizajn miješalice za umivaonik za glatku slavinu inspiriran je u najčišćem obliku cilindra, čineći prirodnu posljedicu cijevi tamo gdje teče dok ne dođe do korisnika. Namjeravali smo dekonstruirati uobičajene složene oblike koje ova vrsta proizvoda ima, što rezultira glatkim cilindričnim i prilično minimalističkim oblikom. Glatki izgled uzrokovan linijama postaje prilično iznenađujući kada ovaj objekt preuzme svoju funkciju korisničkog sučelja, jer ovo je model koji kombinira dinamičan dizajn i savršenu funkcionalnost miješalice za umivaonik.

Kućište S Prijenosnim Baterijama

Parallel

Kućište S Prijenosnim Baterijama Kao i iPhone 5, Parallel je postavljen kako bi osvještavao potrošače super baterijom od 2500mAh - to je nevjerojatnih 1.7X više životnog vijeka. Ovo je izuzetno pogodno za potrošače koji su uvijek u pokretu i u potpunosti koriste mogućnosti iPhonea. Parallel je odvojiva baterija s komplementarnim tvrdim polikarbonatnim kućištem. Isključite kad je potrebno više snage. Izvadite da olakšate težinu. Ergonomsko je dizajniran da se dobro uklapa u vaše ruke. Uz ugrađeni gromobranski kabel i 5 boja koje odgovaraju zaštitnom kućištu, on ima istu dužinu kao i iPhone 5.

Stol S Podesivom Radnom Površinom

Dining table and beyond

Stol S Podesivom Radnom Površinom Ova tablica ima mogućnost prilagodbe njene površine različitim oblicima, materijalima, teksturama i bojama. Suprotno uobičajenom stolu, čija ploča stola služi kao fiksna površina za pribor za posluživanje (tanjuri, poslužavni tanjuri, itd.), Dijelovi ovog stola djeluju i kao površina i kao pribor za posluživanje. Taj pribor može se sastaviti u različitim oblicima i veličinama, ovisno o potrebnim blagovaonskim potrebama. Ovaj jedinstveni i inovativni dizajn pretvara tradicionalni trpezarijski stol u dinamičan središnji dio neprekidnim preuređivanjem zakrivljenih dodataka.

Hiper Automobil

Shayton Equilibrium

Hiper Automobil Ravnoteža Shaytona predstavlja čisti hedonizam, perverziju na četiri kotača, apstraktni koncept za većinu ljudi i ostvarenje snova malobrojnim sretnicima. Predstavlja krajnji užitak, novu percepciju prelaska s jedne točke na drugu, gdje cilj nije toliko važan kao iskustvo. Shayton je postavljen na otkrivanje ograničenja materijalnih mogućnosti, testiranje novih alternativnih zelenih pogona i materijala koji bi mogli poboljšati performanse uz očuvanje rodovnice hiper-automobila. Faza koja slijedi je pronalaženje investitora i pretvaranje Shaytonove ravnoteže u stvarnost.

Uređaj Za Biometrijski Pristup Za Otključavanje Vrata

Biometric Facilities Access Camera

Uređaj Za Biometrijski Pristup Za Otključavanje Vrata Biometrijski uređaj ugrađen u zidove ili kioske koji snima šarenicu i cijelo lice, a zatim upućuje na bazu podataka radi utvrđivanja korisničkih privilegija. Omogućuje pristup otključavanjem vrata ili prijavom korisnika. Ugrađene su značajke za povratne informacije korisnika radi jednostavnog samoodređenja. Ledovi nevidljivo osvjetljavaju oko, a pojavljuje se bljeskalica pri slabom svjetlu. Prednja strana ima 2 plastična dijela koji omogućuju dvoslojne boje. Manji dio privlači oko sitnim detaljima. Oblik pojednostavljuje 13 komponenti okrenute prema naprijed u estetskiji proizvod. To je za korporativno, industrijsko i domaće tržište.