Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vaza

Rainforest

Vaza Vaze Rainforest mješavina su 3D dizajniranih oblika i tradicionalne skandinavske tehnike pare. Komadi u obliku ruke imaju izuzetno debelo staklo s neprimjetno plutajućim prskanjem boje. Kolekcija studiomade inspirirana je kontrastima prirode i kako stvara sklad.

Rasvjeta

Thorn

Rasvjeta Vjerujući da je moguće uzgajati i razlikovati organske oblike u prirodi bez narušavanja njihove strukture i izražavanja slučajnostima i da ljudska bića imaju instinktivni afinitet prema prirodnim oblicima, Yılmaz Dogan je rekao da je, dizajnirajući Thorn, želio odražavati rast s oblicima koji oponašati prirodu bez ikakvih ograničenja dimenzija u osvjetljenju. Trn, koji je izvor inspiracije za prirodnu granu trnja; raste u nasumičnoj strukturi i formira prirodno, zadovoljava različite potrebe i nema ograničenje veličine kao dobar dizajn rasvjete.

Stol

Patchwork

Stol Yılmaz Dogan, koji je započeo s idejom da se različiti industrijski materijali mogu koristiti zajedno na ladici za stol, rekao je da je u vašem stolu dizajnirao fleksibilnost koja u bilo kojem trenutku možete napraviti promjene da biste se prilagodili različitim trendovima. Sa svojim potpuno lomljivim dizajnom, Patchwork je dinamičan dizajn koji se lako može prilagoditi različitim prostorima kao stolovima za ručavanje i sastanke.

Postrojenje Za Pročišćavanje Vode

Waterfall Towers

Postrojenje Za Pročišćavanje Vode Zgrada nadilazi lokaciju jer preformulira umjetno mjesto koje postaje dio jedinstvenog prirodnog okoliša. Granica između grada i prirode definirana je i pojačana prisutnošću brane. Svaki oblik odnosi se na drugi, odražavajući simbiotske sisteme uređenja prirode. Preciznije, u konkretnom konceptu, fuzija krajolika i arhitekture događa se upotrebom protoka vode kao funkcionalnog, a potom i organizacijskog elementa.

Stolić Za Kavu

Ripple

Stolić Za Kavu Srednji stolovi koji se koriste obično se odvijaju u sredini prostora i stvaraju poteškoće s problemima pri pristupu. Iz tog se razloga servisne tablice koriste za otvaranje tog jaza. Da bi riješio ovaj problem, Yılmaz Dogan je u dizajniranju Ripplea kombinirao dvije funkcije i razvio dinamičan dizajn proizvoda koji može biti i srednji stalak i servisni stol, koji putuje asimetričnom rukom i kreće se u daljini. Ovo se dinamično kretanje podudaralo sa Rippleovim fluidnim linijama dizajna koje se odražavaju na prirodu s varijabilnošću kapljice i valovima koji nastaju tim padom.

Jahta

Portofino Fly 35

Jahta Portofino Fly 35, ispunjen prirodnom svjetlošću iz velikih prozora smještenih u hodniku, također u kabinama. Njene dimenzije nude besprimjeran osjećaj prostora za brod ove veličine. U čitavom je interijeru paleta boja topla i prirodna, s izborom ravnotežnih kompozicija boja i materijala, čineći okruženje u modernim i ugodnim prostorima, prateći međunarodne trendove dizajna interijera.