Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesna Svjetiljka

Snow drop

Privjesna Svjetiljka Kap snijega je stropna i modularna rasvjeta. Njegova pogodnost je reguliranje njegove svjetlosti modulacijom zahvaljujući glatkom sustavu remenica. Korak po korak, igrajući se s protutežom, korisnik može povećati i smanjiti svjetlinu. Modulacija ovog dizajna podsjeća na različite faze cvjetanja snježne pahulje od početka s tetraedrom do kraja s četiri fraktala trokuta. Starinska jantarna žarulja Edison umetnuta je u ekskluzivnu četverokutnu kutiju napravljenu od opalescentnog bijelog pleksija kada dizajn bude zatvoren.

Ručna Preša

Kwik Set

Ručna Preša Višenamjenska kožna ručna preša je intuitivna, univerzalno dizajnirana mašina koja pojednostavljuje živote svakodnevnih kožnih majstora i maksimalno iskorištava vaš mali prostor. Omogućuje korisnicima rezanje dizajna kože, otisaka / reljefa i postavljanje hardvera s 20 plus prilagođenih matrica i adaptera. Ova platforma od početka je osmišljena kao vodeći proizvod u klasi.

Sat

Pin

Sat Sve je počelo jednostavnom igrom u razredu kreativnosti: tema je bila "sat". Tako su pregledani i istraženi razni zidni satovi, digitalni i analogni. Inicijalna ideja pokrenuta je od najmanje značajnog područja satova koji je igla na kojoj satovi obično vise. Ova vrsta sata uključuje cilindrični stup na koji su ugrađena tri projektora. Ovi projektori čine tri postojeća ručka identična onima iz uobičajenih analognih satova. Međutim, oni također projektuju brojeve.

Auto-Kamera

BlackVue DR650GW-2CH

Auto-Kamera BLackVue DR650GW-2CH je nadzorna kamera nadzorne ploče automobila jednostavnog, ali sofisticiranog cilindričnog oblika. Montaža jedinice je jednostavna, a zahvaljujući okretanju od 360 stupnjeva vrlo je podesiva. Blizina vjetrobranskog stakla u vjetrobranskom staklu minimizira vibracije i blještavilo te omogućuje još glađe i stabilnije snimanje. Nakon temeljitog istraživanja kako bi se pronašao savršeni geometrijski oblik koji bi mogao biti skladan sa značajkama, za ovaj je projekt odabran cilindrični oblik koji je pružio elemente stabilnosti i prilagodljivosti.

Stolica

Tri

Stolica Stolica u prirodnoj cedrovoj krmi radi s CNC strojevima, a ručno dovršena posebnost je da se formira od bloka cedra od punog drveta, neobrađen površine 50 x 50, poliran je ručno brušenim brusnim papirom, čineći mat površinu i glatkom na dodir. Oblici i shema boja određenog drveta cedra treba imati prirodno ulje koje ga štiti i čini funkcionalnim objektom, a praktičnim u održavanju mekan dizajn koji prirodni materijal oplemenjuje dodatkom njegova mirisa, možete razgovarati o dizajnerskom senzornom dodiru , udobnost i miris.

Vaza

Flower Shaper

Vaza Ova serija vaza rezultat je eksperimentiranja sa mogućnostima i ograničenjima gline i vlastitim 3D uređajem za izradu gline. Glina je meka i fleksibilna kada je mokra, ali postaje tvrda i krhka kada je suha. Nakon zagrijavanja u peći, glina se pretvara u trajan, vodootporan materijal. Fokus je na stvaranju zanimljivih oblika i tekstura koje su ili otežavaju i dugotrajno koriste tradicionalne metode. Materijal i metoda definirali su strukturu, teksturu i oblik. Svi zajedno rade na oblikovanju cvijeća. Nisu dodani drugi materijali.