Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ljekarna

Izhiman Premier

Ljekarna Novi dizajn Izhiman Premier trgovine evoluirao je oko stvaranja trendovskog i modernog iskustva. Dizajner je koristio različitu mješavinu materijala i detalja kako bi poslužio svaki kut prikazanih predmeta. Svaki izložbeni prostor posebno je obrađen proučavanjem svojstava materijala i izložene robe. Stvaranje braka miješanja materijala između kalkutskog mramora, orahovog drveta, hrastovog drveta i stakla ili akrila. Kao rezultat toga, iskustvo se temeljilo na svakoj funkciji i preferencijama klijenta s modernim i elegantnim dizajnom kompatibilnim s prikazanim artiklima.

Uvažavanje Umjetnosti

The Kala Foundation

Uvažavanje Umjetnosti Već dugo postoji globalno tržište za indijske slike, ali interes za indijsku umjetnost zaostaje u SAD-u. Kako bi se podigla svijest o različitim stilovima indijskih narodnih slika, zaklada Kala osnovana je kao nova platforma za izlaganje slika i učinila ih dostupnijim međunarodnom tržištu. Temelj se sastoji od web stranice, mobilne aplikacije, izložbe s uredničkim knjigama i proizvoda koji pomažu premostiti jaz i povezati ove slike s većom publikom.

Rasvjeta

Mondrian

Rasvjeta Viseća svjetiljka Mondrian dopire do emocija kroz boje, volumene i oblike. Ime vodi do njegovog nadahnuća, slikara Mondriana. To je viseća svjetiljka pravokutnog oblika u vodoravnoj osi izgrađena od nekoliko slojeva akrila u boji. Svjetiljka ima četiri različita pogleda koristeći prednost interakcije i harmonije koju stvara šest boja korištenih za ovu kompoziciju, gdje se oblik prekida bijelom linijom i žutim slojem. Mondrian emitira svjetlost prema gore i prema dolje stvarajući difuznu, neinvazivnu rasvjetu, koja se podešava bežičnim daljinskim upravljačem koji se može zatamniti.

Rukohvat S Bučicama

Dbgripper

Rukohvat S Bučicama Ovo je siguran i dobar fitnes alat za sve uzraste. Soft touch premaz na površini, pruža svilenkast osjećaj. Izrađen od 100% recikliranog silikona s posebnom formulom materijala koji proizvodi 6 različitih razina tvrdoće, različite veličine i težine, pruža opcijski trening sile hvatanja. Hvatalica za ruke također može stati na zaobljeni usjek s obje strane šipke za bučice dodajući mu težinu za trening mišića ruku do 60 vrsta različitih kombinacija snage. Privlačne boje od svijetle do tamne, označava snagu i težinu od svijetle do teške.

Vaza

Canyon

Vaza Ručno izrađena vaza za cvijeće izrađena je od 400 komada preciznog laserskog rezanja lima različitih debljina, slaganje sloj po sloj i zavareno dio po dio, demonstrirajući umjetničku skulpturu vaze za cvijeće, prikazanu u detaljnom uzorku kanjona. Slojevi metala za slaganje prikazuju teksturu kanjonskog dijela, također povećavajući scenarije s različitim ambijentima, stvarajući nepravilne promjene prirodne efekte teksture.

Stolica

Stool Glavy Roda

Stolica Stool Glavy Roda utjelovljuje osobine svojstvene glavi obitelji: integritet, organiziranost i samodisciplinu. Pravi kutovi, kružni i pravokutni oblici u kombinaciji s elementima ornamenta podupiru vezu prošlosti i sadašnjosti, čineći stolicu bezvremenskim objektom. Stolica je izrađena od drveta uz korištenje ekoloških premaza i može se obojiti u bilo koju boju po želji. Tabure Glavy Roda prirodno će se uklopiti u svaki interijer ureda, hotela ili privatne kuće.