Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove

Ludovico Office

Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove Kao i kod glavnog namještaja Ludovico, i ova uredska verzija obvioulsija ima isti princip: skrivanje pune stolice u ladici, a stolica se ne primjećuje i koja se smatra glavnim namještajem. Većina će pomisliti da su stolice još nekoliko ladica. Tek kad se povučemo natrag, vidimo stolicu koja doslovno izlazi iz tako skučenog prostora ispunjenog ladicama. Inspiracija u velikoj mjeri dolazila je od posjeta Pittamigliovoj kasta i svih njegovih simboličkih, skrivenih poruka, kao i skrivenih i neočekivanih vrata ili punih soba.

Zbirka Satnih Površina

TTMM (after time)

Zbirka Satnih Površina ttmm predstavlja kolekciju aplikacija za sat, dizajniranu za pametne satove s crno-bijelim ekranima od 144 × 168 piksela kao što su Pebble i Kreyos. Ovdje ćete pronaći 15 modela jednostavnih, elegantnih i estetskih aplikacija na satu. Budući da su napravljeni od čiste energije, više su poput duhova nego stvarnih stvari. Ovi su satovi najekonomičniji i ekološki najprijatniji do sada.

Časopis

Going/Coming

Časopis Na osnovu ideje o odlascima i dolascima, časopis za ploču podijeljen je u dva dijela: Odlazak / dolazak. Gotovo je o europskim gradovima, iskustvima putovanja i savjetima za odlazak u inozemstvo. Uključuje putovnicu slavne osobe u svako izdanje. Putovnica „Republika putnici“ sadrži osobne podatke o toj osobi i njihov razgovor. Dolazim samo zbog ideje da se najbolje od putovanja vraća kući. Govori o ukrašavanju doma, kuhanju, aktivnostima s obitelji i članovima kako biste što bolje uživali u svom domu.

Kalendar

calendar 2013 “ZOO”

Kalendar ZOO je komplet za izradu papira za izradu šest životinja od kojih svaka služi kao dvomjesečni kalendar. Zabavite se uz zabavu uz svoj mali zoološki vrt! Život s dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su korištenjem koncepta "Život s dizajnom".

Namještaj Koji Se Transformira

Ludovico

Namještaj Koji Se Transformira Način na koji štedi prostor prilično je originalan, s dvije stolice potpuno skrivene unutar ladice. Kada se stavite u glavni namještaj, ne shvaćate da su, izgleda, ladice zapravo dvije odvojene stolice. Također možete imati stol koji se može koristiti kao stol kad se izvadi iz glavne konstrukcije. Glavna se struktura sastoji od četiri ladice i pretinca neposredno iznad gornje ladice u koju možete pohraniti mnogo stvari. Glavni materijal koji se koristi za ovaj namještaj, beign eucaliptus fingerjoint, je ekološki prihvatljiv, nevjerojatno otporan, tvrd i ima vrlo jaku vizualnu privlačnost.