Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenske Štake

Lazarus

Višenamjenske Štake jednostavan, mogući neelektrični radni stroj, uistinu dizajniran za socijalnu interakciju i rehabilitaciju invalida. To što nije nespretno savršeno utječe na postupak hodanja obične osobe. Kao primjer, uvijek pomičite ruku s druge strane nogu. noga invalid s tim može se popeti stubama jer može rasporediti štapove. Također se štapovi mogu pretvoriti u savršenu stolicu. Ako ne, Lazar učita kante. Kao medicinski stroj, Lazarus je učinkovit jer se korisnik može postupno i automatski rehabilitirati u normalnoj društvenoj interakciji, a ne prestati raditi za rehabilitaciju

Naziv projekta : Lazarus, Ime dizajnera : Sung-Hyeon Yoo, Ime klijenta : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Višenamjenske Štake

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.