Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Logotipa

Buckets of Love

Dizajn Logotipa Dizajn za društveno poduzeće u Phnom Penhu (Alma Café) koje pomaže potrebitima kroz kampanju Buckets of Love. Donirajući malu svotu, potreban seljan koji je trebaju, daruje se posuda s hranom, uljem, potrepštinama. Podijelite dar ljubavi. Ideja je ovdje bila jednostavna i sadržavala je kante pune grafičkih srca koja prikazuju ljubav. Prikazavši to kako se izliva, to znači tuširanje potrebitih s dobro potrebnom ljubavlju. Žlica ima nasmiješeno lice koje osvjetljava ne samo prijemnik, već i pošiljatelja. Mala gesta ljubavi ide dugim putem.

Naziv projekta : Buckets of Love, Ime dizajnera : Lawrens Tan, Ime klijenta : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Dizajn Logotipa

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.