Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

10 Year Logo

Korporativni Identitet Sažetak je bio stvaranje logotipa koji ne samo da odražava ono o čemu se radi u 3M ™ polarizacijskom svjetlu, već i plasira na tržište kao vrhunsku marku stolnih svjetiljki. Koristeći ideju preklapanja svjetlosnih zraka umirujuće za oči, odražavajući iskustvo protiv blještavila. Preklapanje je dizajnirano na takav način da prikazuje proslava vatrometa. Broj deset stoji nasuprot grafici, pokazujući oštrinu brojeva tamo gdje nema odraz zbog odsjaja. Zlatna i srebrna boja koriste se za prepoznavanje vrhunskog osjećaja lampe, kvalitete kao i tehnologije same marke.

Naziv projekta : 10 Year Logo, Ime dizajnera : Lawrens Tan, Ime klijenta : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Korporativni Identitet

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.