Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tipografija

Ila'l Amam Type Family

Tipografija "Ila'l Amam" je obitelj arapskog tipa razvijena iz mješavine prvih vrsta prikaza ikad stvorenih - Masnih lica, kao i vintage iranskih Kufickih scenarija iz 11. stoljeća, kombinirajući ih sve u italiciziranom / kosom obliku. "Ila'l Amam" sastoji se od vrsta zaslona koji se koriste u široke svrhe, jer su slova izrazito stilizirana i karakterizirana izrazitim kontrastom između debelih i tankih poteza. Fascinacija iza kurzivnog / kosog slova nastala je zbog nedostatka slova u bilo kojem arapskom tipu, jer je arapski možda smatrao da od samog početka ima čisto italijanski format.

Naziv projekta : Ila'l Amam Type Family, Ime dizajnera : Sara Mansour, Ime klijenta : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family Tipografija

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.