Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Za Kompostiranje

cellulose net tube

Ambalaža Za Kompostiranje Smeće glatko veličine Njemačke lebdi u Tihom oceanu. Upotreba ambalaže koja je biorazgradiva ne samo da ograničava odvod fosilnih resursa, već i omogućava biorazgradljivim tvarima ulazak u opskrbni lanac. Verpackungszentrum Graz uspješno je napravio korak u tom smjeru razvijanjem cjevastih mreža koristeći kompostirajuća modalna celulozna vlakna za prorjeđivanje domaćih šuma. Mreže su se prvi put pojavile na policama supermarketa u Rewe Austriji u prosincu 2012. 10 tona plastike može se spasiti samo Rewe, jednostavnom izmjenom ambalaže za organski krumpir, luk i agrume.

Naziv projekta : cellulose net tube , Ime dizajnera : Verpackungszentrum Graz, Ime klijenta : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Ambalaža Za Kompostiranje

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.