Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Brodski Sustav Upravljanja

GE’s New Bridge Suite

Brodski Sustav Upravljanja GE modularni sustav upravljanja brodom dizajniran je za postavljanje velikih i lakih plovila, pružajući intuitivnu kontrolu i jasne vizualne povratne informacije. Nova tehnologija pozicioniranja, upravljački sustavi motora i nadzorni uređaji omogućuju precizno upravljanje brodovima u skučenim prostorima uz istovremeno smanjenje opterećenja za operatera jer su složene ručne kontrole zamijenjene novom tehnologijom osjetljivom na dodir. Podesiv zaslon smanjuje refleksije i optimizira ergonomiju. Sve konzole imaju integrirane ručke za hvatanje za upotrebu u morskom moru.

Naziv projekta : GE’s New Bridge Suite, Ime dizajnera : LA Design , Ime klijenta : GE.

GE’s New Bridge Suite Brodski Sustav Upravljanja

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.