Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Krajnji Stol

TIND End Table

Krajnji Stol TIND End Table mali je ekološki stol s jakom vizualnom prisutnošću. Reciklirani čelični vrh izrezan je vodenim mlazom s zamršenim uzorkom koji stvara živopisne uzorke svjetla i sjene. Oblici bambusovih nogu određuju se uzorkovanjem u čeličnom vrhu, a svaka od četrnaest nogu prolazi kroz čelični vrh, a zatim se izrezuje u ravnini. Gledano odozgo, karbonizirani bambus stvara zaštitni uzorak, nasuprot perforiranom čeliku. Bambus je brzo obnovljiva sirovina, jer je bambus brzo rastuća trava, a ne proizvod od drva.

Naziv projekta : TIND End Table, Ime dizajnera : Nils Finne, Ime klijenta : FINNE Architects.

TIND End Table Krajnji Stol

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.