Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Urbanistički Sustav Logistike

link

Urbanistički Sustav Logistike Link je sinkronizirani sustav gradske logistike koji koristi postojeću infrastrukturu javnog prijevoza. Sustav omogućuje besprijekornu i održivu raspodjelu tereta u gradu. To je mreža koja povezuje centre za konsolidaciju, susjedne prostore za skladištenje i lokalne tvrtke koristeći flotu robotskih, električnih vozila. Prateći autobuse i tramvaje vozila se kreću gradom bez ometanja prometa. Link sustav skraćuje udaljenosti distribucije, smanjujući na taj način potrebu za kamionima i otvarajući alternative za isporuku u posljednjih pola milje.

Naziv projekta : link, Ime dizajnera : Ayelet Fishman, Ime klijenta : Ayelet Fishman.

link Urbanistički Sustav Logistike

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.