Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Urbanistički Sustav Logistike

link

Urbanistički Sustav Logistike Link je sinkronizirani sustav gradske logistike koji koristi postojeću infrastrukturu javnog prijevoza. Sustav omogućuje besprijekornu i održivu raspodjelu tereta u gradu. To je mreža koja povezuje centre za konsolidaciju, susjedne prostore za skladištenje i lokalne tvrtke koristeći flotu robotskih, električnih vozila. Prateći autobuse i tramvaje vozila se kreću gradom bez ometanja prometa. Link sustav skraćuje udaljenosti distribucije, smanjujući na taj način potrebu za kamionima i otvarajući alternative za isporuku u posljednjih pola milje.

Naziv projekta : link, Ime dizajnera : Ayelet Fishman, Ime klijenta : Ayelet Fishman.

link Urbanistički Sustav Logistike

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.