Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Broš

Nautilus Carboniferous

Broš Broš "Nautilus Carboniferous" istražuje svete geometrije prirode koje se odnose na zlatni omjer. Koristeći visokotehnološke materijale, broš je izrađen pomoću složenih karbonskih listova od 0,40 mm od karbonskih vlakana / Kevlar-a i pažljivo konstruiranih komponenti od zlata, paladija i tahitskog bisera. Broš, u potpunosti ručno izrađen s najvećom pažnjom na detalje, predstavlja ljepotu prirode, matematiku i odnos između njih dvoje.

Naziv projekta : Nautilus Carboniferous, Ime dizajnera : Ezra Satok-Wolman, Ime klijenta : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Broš

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.