Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Dizajn

Vivifying Minimalism

Korporativni Dizajn Isporučivo je bilo stvoriti suvremeni prostor koji prilagođava terapije temeljene na naprednoj tehnologiji, nudeći klasične spa tretmane. Rezultirajući prijedlog bio je stvaranje dinamičnog prostora koji će se oslobađati strogosti znanstvenih laboratorija uz dodavanje poznatih konotacija toplih klasičnih interijera. Inspiracija za prizemlje lobija dolazila je iz zen filozofije i dijadičke prirode kosmosa. Bijeli lavaplaster nagovještava klinički bijeli i znanstveni razlog, čokoladno smeđa boja iz klasične palete koja nagovješćuje ukusne konotacije ljudskih želja.

Naziv projekta : Vivifying Minimalism, Ime dizajnera : Helen Brasinika, Ime klijenta : Vivify_The beauty lab.

Vivifying Minimalism Korporativni Dizajn

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.