Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Električni Bicikl

ICON E-Flyer

Električni Bicikl ICON i Vintage Electric surađivali su na dizajniranju ovog bezvremenskog električnog bicikla. Dizajniran i izgrađen u Kaliforniji s malim volumenom, ICON E-Flyer okuplja vintage dizajn moderne funkcionalnosti za stvaranje jasnog i sposobnog rješenja za osobni prijevoz. Značajke uključuju raspon od 35 milja, najveću brzinu od 22 MPH (trkački način rada MPH!) I vrijeme punjenja od dva sata. Vanjski USB priključak i točka za punjenje, regenerativno kočenje i najkvalitetnije komponente u cijeloj. www.iconelectricbike.com

Naziv projekta : ICON E-Flyer, Ime dizajnera : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Ime klijenta : ICON.

ICON E-Flyer Električni Bicikl

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.