Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenska Torba

Collectote

Višenamjenska Torba Collectote je vrećica 3 u 1 koja vam omogućuje da sve organizirate. Odvojite svoju veliku vrećicu za donošenje, a svoje osnovne stvari nosite u manjoj torbi za putovanja, muzejske posjete, satove, rad i sajmove. Glasnička torba dovoljno je velika da može primiti više od 5 albuma veličine slova, vaše prijenosno računalo i stvari preko noći. Collectote sadrži kožni držač za kartice i dvije odvojive torbe, razlikovane po boji obloge. Služi u mnogim raznolikim situacijama, udovoljavajući potrebama svih vrsta ljudi, od umjetnika do rukovoditelja.

Naziv projekta : Collectote, Ime dizajnera : Yun Hsin Lee, Ime klijenta : Collectors Club of New York.

Collectote Višenamjenska Torba

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.