Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Place

Stolica Mjesto je poetična i bitna stolica, primjer formalnog dizajna s atraktivnom privlačnošću. Ova stolica kombinira profinjeni tehnički dizajn s tradicionalnim završnim obradama. mjesto je pokušati reći objektu kroz igru oblika i boja koje će se probijati gledajući ekstravaganciju i jednostavnost onoga što mjesto čini prepoznatljivim, drugačijim od drugih.

Naziv projekta : Place, Ime dizajnera : TANA-Gaetano Avitabile, Ime klijenta : Gae Avitabile_ Tana.

Place Stolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.