Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zubarska Stolica Za Djecu

ROI

Zubarska Stolica Za Djecu Dizajn ROI stvoren je s namjerom da privuče pažnju krajnjeg korisnika kako bi ga zaboravio, ako je moguće, strah i tjeskobu uzrokovane liječničkim pregledom. Ova zubna jedinica nema tehnološku funkciju drugačiju od one na tržištu, ali elementi koji je čine imaju novi izgled tako da dijete na pozitivan način započne uspostavu odnosa sa stomatologom.

Naziv projekta : ROI, Ime dizajnera : Roberta Emili, Ime klijenta : Roberta Emili.

ROI Zubarska Stolica Za Djecu

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.