Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poster

50s news-gift paper

Poster Vrećajući se za dane kada su trgovci u Singapuru prodavali novine za zamotavanje robe, ovaj poklon-papir nadahnut 1950-ima pobudi nostalgična sjećanja na te dane. Te vijesti i glavne priče iz 1950-ih također čine zanimljiv izvor identiteta pomažući mlađoj generaciji da povezuje sadašnjost sa prošlošću. Živahna kineska tipografija primijenjena na starom novinskom papiru stvara spoj tradicionalnog i suvremenog, istovremeno stvarajući potpuno svježu privlačnost i poklon omot pogodan za svaku priliku. Također se mogu prikazati kao posteri.

Naziv projekta : 50s news-gift paper, Ime dizajnera : Jesvin Yeo, Ime klijenta : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Poster

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.