Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Računalni Miš

Snowball

Računalni Miš Snježna kugla je dizajnirana tako da djeluje obrnuto, što se tiče uobičajenog korištenja miša. Uređaj ima jednostavan, ali privlačan obrazac upotpunjen jedinstvenom jedinicom za komandovanje, a može se prilagoditi i alternativnim opcijama boja i bojama komandne jedinice, a također i različitim funkcijama koje imaju koristi od dizajna i principa rada. S ugrađenim unutrašnjim sustavom koji sadrži dva optička tragača, Snowball ide u dvije okomite ravnine. Ova sposobnost oslobađa upotrebu, potpuno prilagođavajući korisničko iskustvo.

Naziv projekta : Snowball, Ime dizajnera : Hakan Orel, Ime klijenta : .

Snowball Računalni Miš

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.