Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kućište S Prijenosnim Baterijama

Parallel

Kućište S Prijenosnim Baterijama Kao i iPhone 5, Parallel je postavljen kako bi osvještavao potrošače super baterijom od 2500mAh - to je nevjerojatnih 1.7X više životnog vijeka. Ovo je izuzetno pogodno za potrošače koji su uvijek u pokretu i u potpunosti koriste mogućnosti iPhonea. Parallel je odvojiva baterija s komplementarnim tvrdim polikarbonatnim kućištem. Isključite kad je potrebno više snage. Izvadite da olakšate težinu. Ergonomsko je dizajniran da se dobro uklapa u vaše ruke. Uz ugrađeni gromobranski kabel i 5 boja koje odgovaraju zaštitnom kućištu, on ima istu dužinu kao i iPhone 5.

Naziv projekta : Parallel, Ime dizajnera : Appcessory Pte Ltd, Ime klijenta : Gosh!.

Parallel Kućište S Prijenosnim Baterijama

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.