Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kreativni Dizajn Interijera

Reckitt Benckiser office design

Kreativni Dizajn Interijera Zahtjev klijenta bio je planiranje potpuno kontinuiranog, otvorenog i modernog ureda. Imao na umu da je osvjetljenje vrlo dobro i da iskoristite sve velike prostore optički. Ne brtvite. Odjeljak blagovaonice i otvorena kuhinja pokušali smo natjerati zaposlenike da se osjete u trendi kafiću. Nakon predstavljanja mladog tima RB-a, potkrovljenog okruženja i boja marke tvrtke, jednoglasno su izglasani za dizajn interijera uličnog umjetničkog stila koji će biti.

Naziv projekta : Reckitt Benckiser office design, Ime dizajnera : Zoltan Madosfalvi, Ime klijenta : .

Reckitt Benckiser office design Kreativni Dizajn Interijera

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.