Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kreativni Dizajn Interijera

Reckitt Benckiser office design

Kreativni Dizajn Interijera Zahtjev klijenta bio je planiranje potpuno kontinuiranog, otvorenog i modernog ureda. Imao na umu da je osvjetljenje vrlo dobro i da iskoristite sve velike prostore optički. Ne brtvite. Odjeljak blagovaonice i otvorena kuhinja pokušali smo natjerati zaposlenike da se osjete u trendi kafiću. Nakon predstavljanja mladog tima RB-a, potkrovljenog okruženja i boja marke tvrtke, jednoglasno su izglasani za dizajn interijera uličnog umjetničkog stila koji će biti.

Naziv projekta : Reckitt Benckiser office design, Ime dizajnera : Zoltan Madosfalvi, Ime klijenta : .

Reckitt Benckiser office design Kreativni Dizajn Interijera

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.