Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Usb Flash Pogon

Frohne eClip

Usb Flash Pogon eClip je prva svjetska USB bljeskalica za papir sa spajanjem metričkog ravnala. eClip je dobio srebrnu nagradu za dizajn iDA & Golden A '. eClip je lagan, uklapa se u privjesak za ključeve i funkcionira poput kopče za papir za organiziranje papira, primanja i novca. eClip štiti osobne podatke, intelektualno vlasništvo, podatke o poslodavcima, medicinske podatke i poslovne tajne sigurnosnim softverom. eClip je dizajnirao Frohne na Floridi. Zlatni memorijski priključak je otporan na udarce, otpornost na ogrebotine, vodootporan, alkohol, prašinu, hrđu i elektromagnetske.

Naziv projekta : Frohne eClip , Ime dizajnera : Derrick Frohne, Ime klijenta : Frohne.

Frohne eClip  Usb Flash Pogon

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.