Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Keramička Pločica

elhamra

Keramička Pločica Posebne linije vrijedne palače Dizajniran nadahnućem palače Elhamra koja je u bajci iz 1001 noći opisana kao palača iz snova odraz stvarnog svijeta, jedan je od najbolje postignutih primjera stvorenih digitalnom tehnologijom, a pojavljuje se u 3 dimenzionalne teksture u veličinama od 30 x 60 cm s bojama; tirkizno, svijetlo tirkizno i bijelo. Prizemne boje Elhamre prate ukrasi u istim bojama. Elhamra, jedinstven je izbor za stvaranje prostora koji podsjećaju na palače ...

Naziv projekta : elhamra, Ime dizajnera : Bien Seramik Design Team, Ime klijenta : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra Keramička Pločica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.