Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Keramička Pločica

elhamra

Keramička Pločica Posebne linije vrijedne palače Dizajniran nadahnućem palače Elhamra koja je u bajci iz 1001 noći opisana kao palača iz snova odraz stvarnog svijeta, jedan je od najbolje postignutih primjera stvorenih digitalnom tehnologijom, a pojavljuje se u 3 dimenzionalne teksture u veličinama od 30 x 60 cm s bojama; tirkizno, svijetlo tirkizno i bijelo. Prizemne boje Elhamre prate ukrasi u istim bojama. Elhamra, jedinstven je izbor za stvaranje prostora koji podsjećaju na palače ...

Naziv projekta : elhamra, Ime dizajnera : Bien Seramik Design Team, Ime klijenta : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

elhamra Keramička Pločica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.