Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Typeface

Red Script Pro typeface

Typeface Red Script Pro jedinstven je font inspiriran novim tehnologijama i uređajima za alternativne oblike komunikacije, skladno nas povezujući sa svojim slobodnim pismima. Inspiriran iPadom i dizajniran u četkama, izražen je u jedinstvenom stilu pisanja. Sadrži engleski, grčki i ćirilicu te podržava preko 70 jezika.

Naziv projekta : Red Script Pro typeface, Ime dizajnera : Red Design Consultants Rodanthi Senduka, Ime klijenta : .

Red Script Pro typeface Typeface

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.