Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komoda

Furniture of positive emotions

Komoda To je commod in commode, koji se sastoji od dva različita proizvoda - commoda s vratima i comoda s ladicama. Neobična vrata učinila su komodu potpuno funkcionalnim, a otvaranje vrata je poput rakova s otvorenim kandžama. Jedinstven namještaj, koji donosi radost. Jednostavno za proizvodnju. Dajte pokret iluziji. Nema drugog analoga za ovaj namještaj.

Naziv projekta : Furniture of positive emotions, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

Furniture of positive emotions Komoda

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.