Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aparat Za Kavu

Lavazza Idola

Aparat Za Kavu Savršeno rješenje za ljubitelje kave koji traže pravi talijanski espresso doživljaj kod kuće. Korisničko sučelje osjetljivo na dodir s zvučnim povratnim informacijama ima četiri izbora i funkciju povećanja temperature nudeći prilagođen doživljaj za svaki ukus ili priliku. Uređaj označava nedostajuću vodu, spremnik s punim čepovima ili potrebu za uklanjanjem kamenca pomoću dodatnih osvijetljenih ikona i ladica za kapanje može se lako podesiti. Dizajn s otvorenim duhom, kvalitetnom površinom i sofisticiranim detaljima evolucija je ustaljenog jezika oblika Lavazze.

Naziv projekta : Lavazza Idola, Ime dizajnera : Florian Seidl, Ime klijenta : Lavazza.

Lavazza Idola Aparat Za Kavu

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.